Drupal Back-End курс

Въведение

В този Drupal Back-End курс ще научиш всичко, което ти е нужно за да започнеш работа в IT бранша и да станеш наш колега. Ще се запознаеш с основите на програмирането, какво е това уеб, HTML и езика PHP. Drupal Back-End курсът преминава през всички структури от данни в езика, синтаксис, приложения и алгоритми. Ще се запознаеш с обектно ориентираното програмиране, бази данни, GIT, терминал и още много други технологии, които ще са нужни в процеса на работа при нас. Към края на курса ще се докоснеш до системата за управление на съдържанието, която се използва от FFW и заема голяма част от нашата работа.

Този Drupal Back-End курс съдържа 6 рунда:

Рунд 1: Web Fundamentals - (3 лекции)

Рунд 2: Programming Basics - (6 лекции)

Рунд 3: Programming advanced - (4 лекции)

Рунд 4: Frameworks And System - (4 лекции)

Рунд 5: Databases - (3 лекции)

Рунд 6: Drupal 10 - (7 лекции)

Всеки рунд има различен брой лекции. След всяка лекция следва домашна работа. За всяка правилно изпълнена задача от домашната работа получавате определен брой точки. Някои задачи позволяват множество опити (тези, при които трябва да напишете код), но има и такива, при които имаш само един опит - въпроси с отворен отговор или въпроси от тип “тест“. Точките са нужни, за да напредваш в курса и ти позволяват да гледаш следващите лекции. Само след достигането на нужен брой точки, следващата лекция се отключва. След започването на една лекция, срокът за завършване на домашната работа е 14 дена. Ако не приключиш домашната си работа в този период с необходмият брой точки, за да продължиш напред, твоят прогрес в курса се анулира и трябва да започнеш от начало.

В края на курса има тест от 60 въпроса и за всеки въпрос има ограничено време за отговор. Всеки въпрос носи по 1 точка. Курсът се счита за успешно преминат след резултат от теста 5 или 6 (над 35т). При такъв резултат, получаваш сертификат за успешно завършен курс!

Работа във FFW

С успешното завършване на Drupal Back-End курса имаш вълнуваща възможност - да станеш част от нашия екип и да започнеш своята кариера в IT бранша наравно с нашите лектори!

Как става това? След успешно представяне на финалния тест, ще имаш възможност да се изправиш пред допълнително предизвикателство - курсова задача. Тази задача ще бъде внимателно оценена и прегледана индивидуално от нашите лектори. Въз основа на качеството ѝ се определя и това дали кандидатът е подходящ за работа при нас. Успешното изпълнение на курсовата работа не гарантира автоматично покана за интервю за работа. Само най-добрите кандидати ще бъдат поканени на интервю за работа във FFW!

Присъедини се в Discord: https://discord.gg/PyFHFJfTkZ

Ако си готов да започнеш: виж как работи академията

Drupal Back-End курс

BE: Web Fundamentals - Първа част
Това е първа лекция, в която ще се запознаеш с неща като..
може да гледаш тази лекция
BE: Web Fundamentals - Втора част
Това е втора лекция, в която ще се запознаеш с..
не ти достигат 80 точки
BE: Web Fundamentals - Трета част
В трета лекция от рунда, ще навлезеш..
не ти достигат 160 точки
Nikola Bintev - TL / Back-End Dev
Започнах като Junior QA във FFW през 2016, малко след което преминах в Back-end отдела и в момента съм Team/Tech Lead. FFW и в частност програмата Polaris, е среда, в която постигаш повече благодарение на хората, с които работиш.

Никола Бинтев

TL / Back-End Dev

Често задавани въпроси

Да, всеки учебен курс е напълно безплатен.
Последвайте ни
42.6653° N, 23.2819° E
София
42.8713° N, 25.3185° E
Габрово
43.0748° N , 25.6269° E
Велико Търново
42.1354° N, 24.7453° E
Пловдив
CookieReport an issue
stats-arrowlittle-deletetrophy-iconblock-from-chatweather-refresh-iconpopup-left-arrowpopup-right-arrowregister-iconlogin-iconthree-dots-iconsmall-pin-iconsmall-calendar-iconshare-post-iconlike-post-icondropdown-arrow-iconaccordion-open-iconcomments-post-iconaccordion-close-iconplay-iconremove-playlist-iconsave-playlist-iconshare-iconheart-iconmagnifying-glass-iconcupcake-iconweather-iconstar-iconheadphones-iconblock-from-chat-iconadd-to-conversation-iconspeech-balloon-iconadd-a-place-iconchat---messages-iconcheck-iconplus-iconalbums-iconphotos-iconday-calendar-iconweek-calendar-iconmonth-calendar-iconchecked-calendar-iconmultimedia-iconsettings-v2-iconclose-iconlogout-iconsettings-iconblog-iconstatus-iconhappy-sticker-iconhappy-face-iconcomputer-iconmanage-widgets-iconbadge-iconnewsfeed-iconcamera-iconstats-iconcalendar-iconhappy-faces-iconthunder-iconmenu-iconHome-IconInfo-Iconstats-iconthunder-icon