Назад

Първи стъпки в FFW Academy

След като вече си завършил лекцията си, можеш да започнеш с изпълнението на домашните, които са прикачени към нея.

Джъдж е нашата система за оценяване, която позволява на екипа ни бързо и лесно да провери твоите домашни, като в същото време ти показва резултата на момента.

Съществуват няколко типа задачи:

  • - задачи с отворен отговор
  • - тестови задачи
  • - задачи за програмен код

задачи с отворен отговор

В тези задачи имаш право само на един опит. От теб ще се изисква да въведеш своя отговор на даден въпрос или задача. След като изпратиш отговора, човек от нашия екип ще го провери и ще ти даде оценка (точки).

Ако не си сигурен в отговора си, пропусни задачата и се върни на нея по-късно, когато си сигурен.


тестови задачи

При този тип задачи имаш няколко отговора, от които трябва да избереш правилния. След като го направиш и изпратиш своя отговор, нямаш право да променяш избора си. Някои от тези задачи имат повече от един верен отговор.

Ако не си сигурен в отговора си, пропусни задачата и се върни на нея по-късно, когато си сигурен.


задачи за програмен код

При програмните задачи имаш неограничен брой опити. Всеки твой опит се оценява и във всеки момент виждаш текущата оценка за решението си.

След всяко изпращане на решението си, ще виждаш най-долу на страницата колко от нашите тестове си преминал правилно и колко с грешка, като ще виждаш съответно зелени маркери с тикче за верните тестове или червени хиксчета за грешните.

Ако получиш максимален брой тикчета за задачата, ще видиш съобщение "ти си легенда", което значи, че получаваш максимален брой точки за задачата.

Ако имаш зелени тикчета (поне един от нашите тестове е бил позитивен) ще получиш точки, отговарящи на съотношението на тикчетата към общите точки за задачата. Така ако например решаваш задача с общ брой точки 10, но имаш 2 верни теста от общо 5, то ще получиш (10 / 5) * 2 точки - 4 точки.

Винаги имаш право да се върнеш след време и да решиш програмните си задачи по-добре, за да получиш повече точки.

Последвайте ни
42.6653° N, 23.2819° E
София
42.8713° N, 25.3185° E
Габрово
43.0748° N , 25.6269° E
Велико Търново
42.1354° N, 24.7453° E
Пловдив
CookieReport an issue
stats-arrowlittle-deletetrophy-iconblock-from-chatweather-refresh-iconpopup-left-arrowpopup-right-arrowregister-iconlogin-iconthree-dots-iconsmall-pin-iconsmall-calendar-iconshare-post-iconlike-post-icondropdown-arrow-iconaccordion-open-iconcomments-post-iconaccordion-close-iconplay-iconremove-playlist-iconsave-playlist-iconshare-iconheart-iconmagnifying-glass-iconcupcake-iconweather-iconstar-iconheadphones-iconblock-from-chat-iconadd-to-conversation-iconspeech-balloon-iconadd-a-place-iconchat---messages-iconcheck-iconplus-iconalbums-iconphotos-iconday-calendar-iconweek-calendar-iconmonth-calendar-iconchecked-calendar-iconmultimedia-iconsettings-v2-iconclose-iconlogout-iconsettings-iconblog-iconstatus-iconhappy-sticker-iconhappy-face-iconcomputer-iconmanage-widgets-iconbadge-iconnewsfeed-iconcamera-iconstats-iconcalendar-iconhappy-faces-iconthunder-iconmenu-iconHome-IconInfo-Iconstats-iconthunder-icon