Безплатни IT онлайн курсове

Започни приключението си с нашия Drupal Back-End курс през 2023г.

Избери един от нашите безплатни IT онлайн курсове и направи скок в кариерата си като програмист, QA Engineer или Project Manager за по-малко от година с помощта на FFW Academy!

backend

Безплатен Drupal Back-End курс

В този Drupal Back-End курс ще научиш всичко, което ти е нужно за да започнеш работа в IT бранша и да станеш наш колега. Ще се запознаеш с основите на програмирането, уеб, HTML и езика PHP. Курсът преминава през всички структури от данни в езика, синтаксис, приложения и алгоритми. Ще се запознаеш с обектно ориентираното програмиране, бази данни, GIT, терминал и още много други технологии, които ще са нужни в процеса на работа при нас.

Mario Valev - QA Specialist
Започнах във FFW преди 1 година и половина като Junior QA. Амбициран да се развивам и да бъда част от IT индустрията. Не чакай, регистрирай се и стани част от нашия екип!

Марио Вълев

QA Specialist

Последвайте ни
42.6653° N, 23.2819° E
София
42.8713° N, 25.3185° E
Габрово
43.0748° N , 25.6269° E
Велико Търново
42.1354° N, 24.7453° E
Пловдив
CookieReport an issue
stats-arrowlittle-deletetrophy-iconblock-from-chatweather-refresh-iconpopup-left-arrowpopup-right-arrowregister-iconlogin-iconthree-dots-iconsmall-pin-iconsmall-calendar-iconshare-post-iconlike-post-icondropdown-arrow-iconaccordion-open-iconcomments-post-iconaccordion-close-iconplay-iconremove-playlist-iconsave-playlist-iconshare-iconheart-iconmagnifying-glass-iconcupcake-iconweather-iconstar-iconheadphones-iconblock-from-chat-iconadd-to-conversation-iconspeech-balloon-iconadd-a-place-iconchat---messages-iconcheck-iconplus-iconalbums-iconphotos-iconday-calendar-iconweek-calendar-iconmonth-calendar-iconchecked-calendar-iconmultimedia-iconsettings-v2-iconclose-iconlogout-iconsettings-iconblog-iconstatus-iconhappy-sticker-iconhappy-face-iconcomputer-iconmanage-widgets-iconbadge-iconnewsfeed-iconcamera-iconstats-iconcalendar-iconhappy-faces-iconthunder-iconmenu-iconHome-IconInfo-Iconstats-iconthunder-icon