{crack the code}

Стани програмист, QA Engineer или Project Manager за по-малко от година с помощта на FFW Academy!

  • Безплатни курсове
  • Напълно онлайн
  • Възможност за работа във FFW

Нашата мисия: Направи скок в кариерата си

Нямаш опит в програмирането, но имаш желание за промяна и развитие в IT сектора? Започни своя безплатен онлайн курс в FFW Academy.

HTML

Ще научиш какви елементи включва HTML, за какво се използва и ще придобиете всички нужни знания, за да го прилагаш уверено в работата си.

Drupal

Ще се запознаеш с Drupal като модерна, уеб базирана система за управление на съдържанието. FFW e една от най-големите компании, използващи Drupal.

PHP

След обучението ще имаш нужните знания, за да се чувстваш комфортно при работата си с този език и съпътстващите го технологии при уеб разработка.

Екипът на FFW Academy

Ivaylo-Kadiyski
Ивайло Кадийски
Snr. TL
Spas-Simeonov
Спас Симеонов
Back-end Dev
Hristo-Gadev
Христо Гъдев
Back-end Dev
Vidyo-Danchev
Видьо Данчев
Front-end Dev
Mario-Valev
Марио Вълев
QA
Lyubomir-Filipov
Любомир Филипов
Group Architect & Deputy PgM Polaris
Preslava-Vasileva
Преслава Василева
PM & Coordinator
Bojidar-Bozhnakov
Божидар Бошнаков
PgM Polaris & Deputy VP of Service Delivery
Bronze Award Best Employer in IT 2022
Chief Marketer 200 Award 2022
Top 30 Digital Agency Award 2022

Нашата история

С повече от 800 експерти в цял свят, FFW е глобална агенция за дигитални платформи, която съчетава стратегия и дизайн – FFW създава завладяващи дигитални преживявания. През 2022 година, FFW стартира проект наречен FFW Academy и през 2023 година, той е вече реалност.

Нашата мисия

Чрез онлайн образователна програма, FFW Academy предоставя знанията и уменията, нужни за развитие в технологичната индустрия. По този начин се стремим да създадем следващото поколение технологични експерти на FFW, които ще станат част от следващата дигитална революция.
Mr Code Ninja
Направи скок в кариерата си!
г-н Дев Нинджа
Back-End Developer
Последвайте ни
42.6653° N, 23.2819° E
София
42.8713° N, 25.3185° E
Габрово
43.0748° N , 25.6269° E
Велико Търново
42.1354° N, 24.7453° E
Пловдив
CookieReport an issue
stats-arrowlittle-deletetrophy-iconblock-from-chatweather-refresh-iconpopup-left-arrowpopup-right-arrowregister-iconlogin-iconthree-dots-iconsmall-pin-iconsmall-calendar-iconshare-post-iconlike-post-icondropdown-arrow-iconaccordion-open-iconcomments-post-iconaccordion-close-iconplay-iconremove-playlist-iconsave-playlist-iconshare-iconheart-iconmagnifying-glass-iconcupcake-iconweather-iconstar-iconheadphones-iconblock-from-chat-iconadd-to-conversation-iconspeech-balloon-iconadd-a-place-iconchat---messages-iconcheck-iconplus-iconalbums-iconphotos-iconday-calendar-iconweek-calendar-iconmonth-calendar-iconchecked-calendar-iconmultimedia-iconsettings-v2-iconclose-iconlogout-iconsettings-iconblog-iconstatus-iconhappy-sticker-iconhappy-face-iconcomputer-iconmanage-widgets-iconbadge-iconnewsfeed-iconcamera-iconstats-iconcalendar-iconhappy-faces-iconthunder-iconmenu-iconHome-IconInfo-Iconstats-iconthunder-icon